Velkommen til Aalbæk Specialiteter

Enten gør vi det ordentligt. Eller også gør vi det slet ikke.

Hvad er kvalitet? Er det godt håndværk eller en nyskabende kombination af sofistikerede ingredienser? Er den altid økologisk, eller er smagen det afgørende? For os er svaret klart: Kvalitet er en holdning. En urokkelig holdning til, at vores specialiteter aldrig må være resultatet af et kompromis. Kvalitet og kompromis er nemlig ikke gode venner. Så enten gør vi det ordentligt. Eller også gør vi det slet ikke.  

Vi vil mere end blot gøre dig mæt.

Aalbæk Specialiteter blev grundlagt i 1920. Dengang var verden en noget anden end i dag, men vores fokus har ikke ændret sig. Vi insisterer stadig på, at vores specialiteter skal være en oplevelse ud over det sædvanlige. For vi er overbeviste om, at mad og livskvalitet er to sider af samme mønt. Smagen, oplevelsen, og den efterfølgende velvære ved at spise noget virkeligt godt er afgørende for kvaliteten af dit liv. For du er, hvad du spiser.

Velkommen og velbekomme. 

Peter Aalbæk

Sortiment

Naturen er klogere end vi er

Vi er stolte af den viden og erfaring, vi har opbygget og af vores evner til at udvikle nye, spændende specialiteter. I dag kan næsten alt lade sig gøre. Men hos Aalbæk Specialiteter ved vi også, at naturen har mange millioner års forspring i bæredygtig innovation og og udvikling.
Derfor anvender vi udelukkende den rene uspolerede råvare, som naturen har skabt den. Vi undgår tilsætningsstoffer alle de steder, det er muligt, men til gengæld bruger vi masser af krydderier og alt hvad det traditionelle slagterhåndværk har at byde på.
Vores mål er altid den gode smag, og når den kan opnås med økologiske råvarer, uden tilsætningsstoffer og med respekt for dyrevelfærd, så vælger vi den bæredygtige vej. Måske er det derfor at to-tredjedele af vores produkter er økologiske. 

Nej tak til nitrit, gluten og laktose

Vi arbejder hver dag på at gøre vores specialiteter tilgængelige for så mange som muligt. Og da flere og flere udvikler fødevareintolerans har vi udviklet en række produkter, der er uden nitrit, uden gluten, uden laktose og uden stivelse. Samtidig har vi sat tydelige ikoner på produkterne, så de lettere at finde.

Alle produkter fra Aalbæk Specialiteter

Se hele vores sortiment her...

Nyheder

Velkommen til vores nye hjemmeside

Produkterne fra Aalbæk Specialiteter har de sidste 20 år haft en plads på hylderne i de danske supermarkeder og i danskernes køleskabe.
Aalbæk Specialiteter har altid haft fokus på innovation og dermed skabe nye spændende produkter. Mindre fokus var der på virksomhedens signatur. Derfor har vi gennem de sidste par år fået strømlinet vores design, så du som forbruger altid kan kende de gode produkter fra Aalbæk Specialiteter. 

Kronen på værket i at skabe denne genkendelighed ud i markedet er vores nye hjemmeside. Her ønsker vi - selvfølgelig at vise den palette af varer, som Aalbæk Specialiteter kan tilbyde, men samtidig at give dig inspiration til mere nuanceret madlavning. Vi vil nemlig gerne være en del af at skabe gode madvaner.

På vores hjemmeside vil du derfor løbende kunne finde nye opskrifter, nyheder om vores produkter og virksomheden generelt. 

Har du gode idéer til produktudvikling, opskrifter, artikler, blogs, så hører vi meget gerne fra dig på mail@aalbaekspecialiteter.dk

Velkommen!

loading...
1 / 3
1 / 1

Historien

Tradition og fornyelse siden 1920

Hos Aalbæk Specialiteter har vi udviklet pølser og pålæg med kvalitet, innovation og ordentlighed i centrum siden starten. I dag er Peter Aalbæk den kreative drivkraft bag virksomheden. Som tredje generation kombinerer han det klassiske slagterhåndværk med alle de kulinariske muligheder, det 21. århundrede har at byde på.
Lysten til innovation har altid ligget i Aalbæk-familien, så da Peter Aalbæk kom til i 1986, førte han en ny vision ud i livet. Han satsede på økologien, hvilket betyder, at Aalbæk Specialiteter i dag er Danmarks største producent af økologisk pålæg. Vi har 60 ansatte på vores to fabrikker i Farre og Billund og er i lokale kredse kendt for siden 1956 at have drevet slagterbutik i Farre - et tilløbsstykke for alle, der gerne vil spise godt.